Οι μονάδες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Ence-Energía y Celulosa εφοδιάστηκαν το 2020 με συνολικά 1,8 εκατομμύρια τόνους βιομάζας, ανανεώσιμων καυσίμων φυσικής και τοπικής προέλευσης που η εταιρεία εκτιμά για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στο δίκτυο, αναφέρει την υπογραφή σε σημείωμα.

Αυτή η λειτουργία της μονάδας προμήθειας παραμένει σε εγκαταστάσεις που συνεπάγονται τη διανομή περισσότερων από 57 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία διανεμήθηκαν εξ ολοκλήρου στο περιβάλλον των εργοστασίων Ence στο αγροτικό περιβάλλον.

Ο Ence εργάστηκε κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους με συνολικά 220 προμηθευτές και εκτέλεσε σχεδόν 1.400 άμεσες επιχειρήσεις, μεταξύ δασοκομίας και γεωργίας. Στον τομέα του διαμοιρασμού, οι σημαντικότεροι στην προσφορά ήταν οι ελαιώνες (734.000 τόνοι), η δασοκομία (540.000 τόνοι), τα οπωροφόρα δέντρα (190.000 τόνοι), οι αμπελώνες (56.000 τόνοι), το άχυρο και τα υπολείμματα δημητριακών (34.000 τόνοι) και τα δοχεία κηπουρικής (30.000 τόνοι).

Στην περίπτωση της γεωργικής βιομάζας, η συνολική αξία ανέρχεται σε 20 εκατ. Εκτός από τα υποπροϊόντα των 12,4 εκατομμυρίων ευρώ του ελαιώνα, η συλλογή και των δύο τύπων βιομάζας παράγει 32,4 εκατομμύρια ευρώ για το αγροτικό περιβάλλον. Η Ence παράγει ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές σε οκτώ ανεξάρτητες μονάδες παραγωγής: τρεις στη Huelva, δύο στην επαρχία Ciudad Real, μία στην Κόρδοβα, μία στη Merida και μία στη Jaén.

Πρόκειται για εργοστάσια παραγωγής που τρέφονται αποκλειστικά με υπολείμματα αγροδασοκομικής προέλευσης. Σε αυτά τα 253 MW προστίθενται επίσης 112 MW βιώσιμης συμπαραγωγής και συμπαραγωγής χαμηλών εκπομπών που προέρχονται από τη διαδικασία παραγωγής κυτταρίνης στη βιοφαρχία navia και Pontevedra.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *