Οι αναμενόμενες δαπάνες των Ανδαλουσιανών αυτό το Πάσχα είναι 269 ευρώ, ποσό που αντιπροσωπεύει 48 τοις εκατό λιγότερο από το 2019 (438 ευρώ), σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Cetelem Seasonal, το οποίο σημειώνει ότι οι Ανδαλουσιανοί σκοπεύουν να δαπανήσουν τρία τοις εκατό περισσότερο από τον μέσο όρο των Ισπανών σε αυτές τις ημερομηνίες.

Για δεύτερη χρονιά, οι περιορισμοί που προκύπτουν από την πανδημία που προκαλείται από τον Covid-19 περιορίζουν τις δραστηριότητες που μπορούν να πραγματοποιήσουν οι καταναλωτές στην Ανδαλουσία το Πάσχα, γεγονός που προκαλεί σημαντική μείωση των μέσων δαπανών που δηλώνουν ότι σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν σε αυτές τις ημερομηνίες.

Σύμφωνα με τη μελέτη του Παρατηρητηρίου Cetelem, μεταξύ των Ανδαλουσιανών που δηλώνουν ότι σκοπεύουν να κάνουν χαμηλότερα έξοδα λόγω των περιορισμών για να ταξιδέψουν μέσω της πανδημίας, οι κύριοι λόγοι που αναφέρθηκαν είναι: πρώτον, εκτός από το να μπορούν να ξοδεύουν περισσότερα σε ταξίδια όταν βελτιώνονται οι συνθήκες (39%)· ακολουθούμενοι από εκείνους που λένε ότι θα δαπανήσουν περισσότερα για τη φιλοξενία στον κύκλο εγγύτητάς τους (35%). Πέρα από την αναφορά είναι για εκείνους που προτιμούν να αποταμιεύουν και να εκτιμούν, αργότερα, σε τι θα τα ξοδέψουν με 28%.

Ανδαλουσία, πάνω από τον εθνικό μέσο όρο
Αντιμέτωποι με αυτό το πανόραμα, μεταξύ των δραστηριοτήτων που προτιμούν οι Ανδαλουσιανοί για να εκτελέσουν αυτό το Πάσχα, τα κυριότερα σημεία που ξεκουράζονται στο σπίτι και βλέπουν φίλους. πηγαίνετε σε εστιατόρια και ταξιδέψτε εντός των δυνατοτήτων αδειοδότησης.

Εάν αναλυθεί από μια σύγκριση με τα αποτελέσματα του μέσου όρου των Ισπανών, οι Ανδαλουσιανοί είναι πάνω από τη μετάβαση σε εστιατόρια (38% έναντι 32% μέσο όρο). ταξίδια εντός των δυνατοτήτων (μέσος όρος 36% έναντι 34%)· αγορές (32% έναντι 24% μέσο όρο). αγροτικός τουρισμός (μέσος όρος 23% έναντι 21%), και πραγματοποίηση πολιτιστικών επισκέψεων (μέσος όρος 18% έναντι 14%).

Σε σύγκριση με τις δηλώσεις του 2019, υπάρχει αύξηση έξι μονάδων στην επιλογή να ξεκουραστείτε και να μείνετε με φίλους και δύο σημεία για να κάνετε ταξίδια. Ωστόσο, η επιλογή να πάτε σε εστιατόρια μειώνεται κατά πέντε μονάδες.

Τα δεδομένα που αναλύθηκαν και οι προβληματισμοί που παρουσιάζονται σε αυτή την ειδική έκδοση του Παρατηρητηρίου Cetelem σχετικά με τις αγορές πωλήσεων, ελήφθησαν από τη διεξαγωγή μιας διαδικτυακής έρευνας που διεξήχθη από την εταιρεία Investmarket.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *